ЭТО НУЖНО ЗНАТЬ КАЖДОМУ

                                                                                                                                                       Каждый из нас, создавая свое предприятие,  фирму  или уже имея работу, желает,  чтобы его дело процветало. И готовы отдать этому все силы. Однако мало кто знает, что  существуют святые, которые помогают в этом каждому, кто обратится к ним с молитвой.  Ниже приведены несколько наиболее  часто  используемых молитв к определенным святым.

    Эти молитвы можно читать всегда и везде. Столько раз , сколько этого требует душа. Можно читать их в любом месте по «бумажке» или наизусть, при свечах или без. ОНИ ПОМОГАЮТ КАЖДОМУ!

   МОЛИТВА ПРИ ОТКРЫТИИ ПРЕДПРИЯТИЯ апостолу Павлу

   О. свяый верховный апостоле Павле, сосуде избранный Христов, небесных таин сказателю, всех языков учителю, церковная трубо преславущий витие, многия беды за имя Христово претерпевый, море измеривый и землю обшедый и нас от лести идольския обративый! Тя молю и к тебе вопию: не гнушайся мене сквернеаго, возстави падшаго греховною леностию, якоже в Листрех хромого от чрева матерняя возставил еси: и якоже Евтиха мертва бывша оживил еси, воскреси и мене от мертвых дел: и якоже молитвою твоею основание темницы  некогда потрясл еси и узники разрешил еси, сице исторгни мя творити волю Божию. Вся бо можеши данною ти властию от Христа Бога, Емуже подобает всякая слава, честь и поклонение, со Безначальным Его Отцем, и со Пресвятым и Благим и Животворящим Его Духом, ныне и присно и во веке веков. Аминь.

   МОЛИТВА  О ПОКРОВИТЕЛЬСТВЕ В ТОРГОВЛИ великомученику  Иоанну Новому.

   Тропарь, глас 4

   Житие на земле добре окормляя, страдальче, милостынями и частыми молитвами, и слезами, паки же ко страданию мужески устремився, персское обличил еси нечестие. Темже Церкве был еси утверждение и христиан похвало, Иоанне приснопамятне.

   Кондак, глас 4

   Морскую плавая пучину куплею, от востока тщался еси к северу, но Богу призвавшу тя, чкоже Матфей мытницу, ты же куплю оставль и Тому последовал еси кровию мучения, временными искупив непроходимая и венец приял еси непобедимый.

   Величание

   Величаем тя, страстотерпче святый Иоанне, и чтим честная страдания твоя, яже за Христа претерпел еси.

   ЕСЛИ ДЕЛА ИДУТ ПЛОХО

      Псалом 37

   Господи, да не яростию Твоею обличиши мене, ниже гневом Твоим накажеши мене: Яко стрелы Твоя узноша во мне, и утвердил еси на мне руку Твою. Несть исцеления в плоти моей от лица гнева Твоего, несть мира в костех моих, от лица грех моих. Яко беззакония моя превзыдоша главу мою, яко бремя тяжкое отяготеша на мне. Возсмердеша и согниша раны моя, от лица безумия моего. Пострадах и слякохся до конца, весь день сетуя хождах: Яко лядвия моя наполнишася поруганий, и несть исцеления а плоти моей. Озлоблен бых, и смирихся до зела, рыках от воздыхания сердца моего. Господи, пред Тобою все желание мое, и воздыхание мое от Тебе не утаися. Сердце мое смятеся, остави мя сила моя, и свет ояию моею, и той несть со мною. Друзи мои и искреннии мои прямо мне приближишася, и сташа: И ближнии мои отдалече мене сташа, и нуждахуся ищущи душу мою, и ищущи злая мне глаголаху суетная, и льстивным весь день поучахуся. Аз же яко глух не слышах, и яко нем не отверзаяй уст своих: и бых яко человек не слышай, и  не имый во устех своих обличения. Яко на  Тя, Господи, уповах, Ты услышиши, Господи Боже мой. Яко рех: да не когда порадуют  ми ся врази мои: и внегда подвижатися ногам моим, на мя велеречеваша. Яко аз на раны готов, и болезнь моя предо мною есть выну. Яко беззаконие мое аз возвещу, и попекуся о гресе моем. Врази же мои  живут и укрепишася паче мене, и умножишася ненавидящи мя без правды. Воздающии ми злая воз благая оболгаху мя, зене гонях блблагостыню. Не остави мене, Господи Боже мой, не отступи от мене: Вонми в помощь мою, Господи спасения моего.

   МОЛИТВА ОТ НАРУШИТЕЛЕЙ ОБЕЩАНИЙ И ДОГОВОРОВ святому мученику Полиевкту

   Святый мучениче Полиевкте! Призри с небеснаго чертога натребующих твоея помощи и не отвергни прошений наших, но, яко присный благодетель и ходатай наш, моли Христа Бога, да, человеколюбив и многомилостив сый, сохранит нас от всякаго лютаго обстояния: от труса, потопа, огня, меча, нашествия иноплеменников и междоусобныя брани. Да не осудит нас грешных по беззакониям нашим, и да не во зло обратим благая, даруемая нам от Всещедраго Бога, но во славу святаго имене Его и в прославление крепкаго твоего заступления.  Да молитвами  твоимидаст нам Господь мир помыслов, воздержание от пагубных страстей и от всякия скверны ида укрепит во  всем мире  Свою Едину Святую. Соборную и Апостольскую Церковь, юже стяжал есть честною Своею Кровию. Моли прилежно, святый мучениче, даблагословит Христос Бог державу Российскую, да утвердит во Святей Своей Православней Церкви живый дух правыя веры и благочестия, да вси члены ея, чисти от суемудрия и суеверия, духом и истиною покланяются Ему и усердно пекутся о соблюдении Его заповедей, да мы вси в мире и благочестии поживем в настоящем веце и достигнем блаженныя вечныя жизни на небеси, благодатию Господа нашего Иисуса Христа, Ему-же подобает всякая слава честь и держава со Отцем и Святым Духом, ныне и присно и во веке веков. Аминь.

   МОЛИТВА ОТ ПОСЯГАТЕЛЬСТВ БАНДИТОВ ПРАВЕДНОМУ Иосифу Обручнику

   О, святый праведный Иосифе! Ты ещё на земли сый, велие имел еси дерзновение  к Сыну Божию, Иже благоихволи именовати тя отцем Своим, яко обрученика Своея Матере, и послушати тя; веруем яко ныне с лики праведных во обителех небесных водворяяся, услышан будеши во всяком твоем прошении к Богу и Спасителю нашему. Темже, ко твоему покрову и заступлению прибегающее, смиренно молим тя: якоже сам от бури сомнительных помышлений избавлен был еси, сице избави и нас,  волнами смущений и страстей обуреваемых; якоже ограждал еси Всенепорочную Деву от клеветы человеческия, огради и нас такожде от всякия клеветы напрасныя; якоже хранил еси от всякого вреда и озлобления Воплотившагося Господа, сице сохраняй твоим заступлениемЦерковь Его Православную и всех нас от всякаго озлобления и вреда. Веси, святче Божий, яко и Сын Божий во днех плоти Своея в телесных потребах нужду имеяше, и ты послужил еси им; иого ради молим тя, и нашимвременным нуждам благопоспеши твоим ходатайством, подая нам вся благая, в житии сем потребная. Изряднее же просим тя, исходатайствуй нам оставление грехов приятии от нареченнаго ти Сына, Единароднаго же Сына Божия, Господа нашего Иисуса Христа, и достойны бытии наследия Царства Небеснаго нас предстательством твоим сотвори, да и мы, в горних селениих с тобою водворяющееся, прославим Единаго Триипостаснаго Бога, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и во веки веков. Аминь.

Было бы интересно узнать Ваше мнение. прибегали ли Вы к молитвам при трудных ситуациях в жизни. помогли ли они Вам. оставьте свои комментарии  ниже в окне… Поделитесь своим опытом.

Будем Вам очень признательны

 

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники

2 комментария

  1. С Божией Помощью, всегда надо просить и благодарить, стучитесь и Вам открою. Все в этой жизни по Вашему Желанию и по Воле Высших Сил. Это не причуды это секрет успеха Успешных Людей, как пример Энтони Роббинс

  2. Оценил, хороший блог :)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *